Achteraf: Oh ze waren zo mak als lammetjes, helemaal voldaan. We hebben super genoten. Wat waren ze druk he? Had ook te maken dat ze niet konden inschatten wat er precies komen ging. Maar zooooo enthousiast! De weg terug alleen maar stoere praatjes.
 
Ze hebben het er nog over. Het was “het coolste partijtje ever” wordt er geroepen. Ik heb vele ouders moeten voorzien van jouw site omdat ze het zo een origineel idee vonden. Heb ook van ouders heel veel enthousiaste reacties gekregen. Wie weet komen er nog aanvragen binnen :)
 
Bedankt voor je goede zorgen en de heerlijke middag!
 
En zeker tot ziens!Ze hebben honderd uit gepraat en zijn lekker smerig bij de ouders afgeleverd. Sommigen zelfs op blote voeten omdat ze hun natte schoenen niet meer aan wilden ! Ha Ha Ha!
Dat met die regen wilde de jarige juist.Ze wilde immers echte modder.
Dat je daar ook soppend nat van kunt worden was niet helemaal ingebeeld vooraf.
Maar jij hebt hen zo bezig gehouden dat ze nergens om maalden : geweldig. Petje af!
 
Wij  vonden het ook helemaal geweldig en een echte belevenis.
 
Nogmaals bedankt voor de top party!

We vonden het een top feest. Alle jongens hebben het geweldig gevonden! Veel enthousiaste verhalen van ouders achteraf gehoord. De jarige vond het ook fantastisch en is al aan het sparen voor een mountainbike. Wil het graag samen met zijn vader gaan doen.
 
We willen jou ook een compliment maken hoe leuk en duidelijk je alles hebt uitgelegd en begeleid...de jongens hingen aan je lippen!We hebben enorm genoten van de kinderen die zo'n plezier hadden in het mountainbiken.
We kregen nog veel reacties van de meiden: "dit was het meest geweldige feest van het jaar en mountainbiken is zó leuk!", F. raakte er niet over uitgepraat, W.: ging op haar eigen fiets ook op de trappers staan.
 
Kortom, een feestje om nooit te vergeten.

Nog even een berichtje om je te laten weten dat we genoten hebben van de MTB-clinic vorige week zondag. We zijn erg onder de indruk van de leuke en goede manier waarop je zo'n groep jongens begeleid en plezier laat hebben in het mountainbiken.

Bedankt voor het super kinder feestje!! De jongens waren echt blij en voldaan.......
Reacties;
Allerleukste feestje ooit
Spannend
Stoer
Nils was echt aardig


W. en zijn vriendjes hebben het nog vaak over het mtb-en. Het was echt een schot in de roos voor die knullen en iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad!