Voor kinderen zijn er verschillende mogelijkheden om een clinic te volgen. De clinics voor kinderen zijn geschikt voor circa 8- tot 18-jarigen:
 
Kinderpartijtje
Met vriendjes en vriendinnetjes samen lekker fietsen, dat is op zich al een feestje! Op speelse wijze leren de kinderen de MTB-technieken. De instructeur gebruikt hier obstakels voor waarmee op vlak terrein geoefend wordt. Het rijden van een (deel van een) MTB-trail zal een onderdeel van de clinic zijn.

De MTB-clinics voor kinderen zijn ALTIJD inclusief fiets, helm en handschoenen: de kinderen fietsen dan op mountainbikes van Cube, bv de KID 240 met verende voorvork en Shimano onderdelen.

Ouder&kind clinic
Leuke activiteit om samen met je kinderen te leren mountainbiken. De instructeur geeft zowel aan de ouder als aan het kind aanwijzingen, ieder op zijn eigen niveau uiteraard.

Mountainbike jeugddag
Een dag lang spelen en leren op en met de mountainbike. Trainingen, spelletjes, wedstrijdjes, andere activiteiten onder leiding van ervaren (NTFU) mountainbike instructeurs.

 
Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
20-2-20-Kinderclinic-in-Lage-Vuursche-beginnend-licht-gevorderd 20/2/20 - Kinderclinic in Lage Vuursche - beginnend/licht gevorderd

Clinic om de beginselen van het mountainbiken te leren, en een mooie MTB tocht.
20,00
Per stuk

20-2-20-Kinderclinic-in-Lage-Vuursche-licht-gevorderd-gevorderd 20/2/20 - Kinderclinic in Lage Vuursche - licht gevorderd/gevorderd

Clinic om moeilijkere mountainbike technieken te leren of te verbeteren, en een uitdagende MTB tocht.
20,00
Per stuk

21-2-20-Ouder-&-Kind-clinic-in-Lage-Vuursche 21/2/20 - Ouder & Kind-clinic in Lage Vuursche

Clinic om samen de mountainbike technieken te leren of te verbeteren, door een training en een mooie MTB tocht.
20,00
Per stuk

25-2-20-Ouder-&-Kind-clinic-in-Lage-Vuursche 25/2/20 - Ouder & Kind-clinic in Lage Vuursche

Clinic om samen de mountainbike technieken te leren of te verbeteren, door een training en een mooie MTB tocht.
20,00
Per stuk

27-2-20-Kinderclinic-in-Dorst-beginnend-licht-gevorderd 27/2/20 - Kinderclinic in Dorst - beginnend/licht gevorderd

Clinic om de beginselen van het mountainbiken te leren, en een leuke MTB tocht.
20,00
Per stuk

27-2-20-Ouder-&-Kind-clinic-in-Dorst-(Brabant) 27/2/20 - Ouder & Kind-clinic in Dorst (Brabant)

Clinic om samen op speelse manier de mountainbike technieken te leren of te verbeteren, door een training en een mooie MTB tocht.
20,00
Per stuk

Kinderclinic-standaardpakket-t-m-8-kinderen-(meer-mogelijk) Kinderclinic - standaardpakket t/m 8 kinderen (meer mogelijk)

Kinderclinic tot en met 8 kinderen ( 8 - 15 jaar) inclusief fietsen, helmen en handschoenen. (Voor een clinic voor meer kinderen kies Clinic op maat of bericht via Contact) Afhankelijk van ...
170,00
Per stuk

Kinderclinic-op-maat Kinderclinic op maat

Voor een clinic voor meer dan 8 kinderen of met afwijkende wensen rondom de duur van de clinic kunt u hier een offerte aanvragen waarbij u uw wensen aan kunt geven. Ook voor een ouder-kind ...
Offerte aanvragen